Marouane Fellaini heeft beslist over Antwerp en Club Brugge: 'Hij gaat tekenen' voetbal
voetbal

Marouane Fellaini heeft beslist over Antwerp en Club Brugge: 'Hij gaat tekenen'

Marouane Fellaini heeft beslist over Antwerp en Club Brugge: 'Hij gaat tekenen'

Marouane Fellaini (33) nadert stilaan het einde van zijn overeenkomst bij Shandong Luneng. Op 31 december van dit jaar loopt het contract van Fellaini in China af. En dan keert de middenvelder zo goed als zeker terug naar de Europese voetbalvelden.

De vraag is waar Fellaini over enkele maanden zal spelen. Er doen nu immers al geruchten de ronde dat de ex-Rode Duivel in de zomer zou terugkeren naar Europa. Fellaini werd reeds in verband gebracht met Club Brugge en Antwerp. De twee Belgische topteams dromen van de komst van Big Fella.

Fellaini kon ook rekenen op interesse van Tottenham. Na het ontslag van José Mourinho lijkt het echter weinig waarschijnlijk dat de clubleiding van de Londense grootmacht nog zal doorduwen voor onze landgenoot. En een overstap naar België lijkt ook niet meer in de maak, zo blijkt nu.

Bijna akkoord

Turkse bronnen melden immers dat Fellaini voor een transfer naar Galatasaray staat. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer het jeugdproduct van Standard bij Galatasaray gaat tekenen. Beide partijen willen graag samenwerken en de gesprekken gaan de goede kant uit. Fellaini zou snel zijn krabbel zetten onder een contract.

Bij Antwerp en Club Brugge lijken ze zo achter het net te vissen. Beide ploegen zullen hun hoop om de 33-jarige Fellaini terug naar België te halen op zijn minst nog even moeten opbergen. En dat zal toch steken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws