Ook Eden Hazard op weg naar Anderlecht? Plots zeer groot nieuws uitgelekt over 32-jarige aanvaller

230908edenthorganhazardphotonews
Thorgan Hazard heeft voor drie jaar getekend bij paars-wit. Dat deed veel voetbalfans meteen speculeren over een eventuele komst van zijn broer Eden Hazard. Zien we binnenkort twee Hazards aan het werk bij Anderlecht?
Toen het nieuws bekend raakte dat Thorgan Hazard officieel bij Anderlecht getekend had, waren er veel mensen die hoopten dat ook Eden Hazard naar paars-wit zou gaan. Voetbalanalist Marc Degryse hoopte zelfs dat Thorgan zijn broer kon overhalen om ook naar de Brusselse ploeg te komen.
Toch lijkt die kans bijzonder klein. Althans volgers de Spaanse sportkrant Marca. "Hazard is blij met zijn leven in Madrid. Het leven is er voor een voetballer dan ook simpel. Bovendien is er nog altijd de band met Real aangezien een van zijn zoons bij de jeugd van Real speelt", citeert Het Nieuwsblad de krant.

Voetbalpensioen

"Hazard was er bij het beëindigen van het contract bij de Spaanse club zeker van dat hij kon blijven voetballen, maar de realiteit bleek anders", aldus de krant. Bovendien leek hij in geen enkel voorstel interesse te hebben. "De opties die op zijn pad zijn gekomen, konden hem allerminst motiveren om opnieuw aan de slag te gaan. Hazard staat dan ook dichter en dichter bij een voetbalpensioen in plaats van te tekenen bij een nieuw club", klinkt het.