Opnieuw zware tegenslag voor Thibaut Courtois: geblesseerde doelman krijgt erg slecht nieuws te horen voetbal
voetbal

Opnieuw zware tegenslag voor Thibaut Courtois: geblesseerde doelman krijgt erg slecht nieuws te horen

Opnieuw zware tegenslag voor Thibaut Courtois: geblesseerde doelman krijgt erg slecht nieuws te horen

Thibaut Courtois zal dit jaar niet meer op een voetbalveld te bespeuren zijn. Zo herstelt hij momenteel van een zware knieblessure. Helaas heeft de doelman van Real Madrid nu opnieuw slecht nieuws te horen gekregen.

Thibaut Courtois blesseerde zich vorige maand aan zijn linkerknie tijdens een training van Real Madrid. Het verdict was niet mals: een gescheurde voorste kruisband. Daardoor zal hij in 2023 niet meer kunnen voetballen. En helaas heeft hij nu opnieuw geen goed nieuws te horen gekregen.

Zo is Thibaut Courtois jammer genoeg niet geselecteerd voor de Ballon d’Or, de prestigieuze prijs van het Franse magazine France Football die de beste voetballer ter wereld bekroont. Kevin De Bruyne, die momenteel ook in de lappenmand ligt, werd daarentegen wél genomineerd. Courtois werd trouwens wel genomineerd in de categorie voor Beste Doelman. De Ballon d'Or wordt op maandag 30 oktober uitgereikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws