Portugese bondscoach zet arrogante Rode Duivels serieus op hun plaats voetbal
voetbal

Portugese bondscoach zet arrogante Rode Duivels serieus op hun plaats

Portugese bondscoach zet arrogante Rode Duivels serieus op hun plaats

De Rode Duivels moeten voorbij Portugal, willen ze Europees kampioen worden. Zondag wacht een duel met Cristiano Ronaldo en co. Fernando Santos, de Portugese bondscoach, lijkt zich niet al te veel zorgen te maken over België.

"Wij gaan ervan uit dat de 1/8ste finale niet ons eindstation wordt", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Santos. "We kennen de Belgische ploeg goed, het is een ploeg die snel de diepte zoekt als het kan en met Lukaku hebben ze daar een geweldig wapen", merkt de bondscoach van Portugal verder nog op.

Santos houdt ook rekening met Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Thomas Meunier. "Hazard en De Bruyne zijn spelers die graag tussen de linies ruimte zoeken en ook Meunier op de flank vind ik gevaarlijk."

Kwetsbaar

Toby Alderweireld gaf donderdag op het persmoment van de Rode Duivels nog aan dat België "gezond arrogant" moet zijn. Het geloof in eigen kunnen moet en zal aanwezig zijn bij onze nationale ploeg. Maar hetzelfde geldt voor de Portugezen...

De Portugese bondscoach denkt namelijk dat zijn ploeg het Belgische varkentje wel even zal wassen. "Het is al gebleken dat de Rode Duivels kwetsbaar zijn, dat zagen we die eerste helft tegen Denemarken", besluit Santos.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws