‘Roman Yaremchuk aangeboden bij Club Brugge, AA Gent vraagt 20 miljoen’ voetbal
voetbal

‘Roman Yaremchuk aangeboden bij Club Brugge, AA Gent vraagt 20 miljoen’

‘Roman Yaremchuk aangeboden bij Club Brugge, AA Gent vraagt 20 miljoen’

Roman Yaremchuk (25) is tot nader order nog steeds een speler van AA Gent. Iets waar in de zomer ongetwijfeld verandering in komt. De aanvaller wil al bijna een jaar weg. In de zomer flirtte Yaremchuk zelfs met… Club Brugge.

Het is een publiek geheim dat Yaremchuk nog voor aanvang van het huidige seizoen wilde vertrekken bij AA Gent. De Oekraïner is ambitieus en wilde toen al absoluut hogerop. Er was buitenlandse interesse en op een gegeven moment was er ook sprake van een mogelijke overstap naar Club Brugge - nota bene de grote rivaal van AA Gent.

Het Nieuwsblad weet dat Yaremchuk werd aangeboden bij Club Brugge. De spits werd zelfs in Brugge gezien. Bij AA Gent klinkt het formeel dat Club Brugge nooit een concreet bod deed. Bij blauw-zwart klinkt dan weer dat Yaremchuk wel degelijk werd aangeboden.

AA Gent vraagt door

Bij Club vinden ze Yaremchuk uiteraard een interessante speler, maar tegelijkertijd beseften Bart Verhaeghe en co dat Gent zijn smaakmaker nooit naar de rivaal zou laten gaan. Bovendien is ook het prijskaartje van Yaremchuk pittig en aan de hoge kant.

Zo zou AA Gent 20 miljoen euro willen vangen voor Yaremchuk. Het ligt daarom in de lijn der verwachtingen dat de Oekraïner straks naar een grotere competitie zal verhuizen. Sporting Lissabon en AS Roma liggen alvast op de loer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws