Standard-trainer Carl Hoefkens zwijgt niet langer: "Het is duidelijk dat we dat missen" voetbal
voetbal

Standard-trainer Carl Hoefkens zwijgt niet langer: "Het is duidelijk dat we dat missen"

Standard-trainer Carl Hoefkens zwijgt niet langer: "Het is duidelijk dat we dat missen"

De Rouches doen het voorlopig niet zo goed in de Jupiler Pro League. Met amper twee op vijftien bengelen ze momenteel onderaan in het klassement. Bij Sudpresse heeft trainer Carl Hoefkens nu ook voor het eerst gereageerd op die tegenvallende resultaten.

Vandaag wordt opnieuw een zeer belangrijke dag voor Standard. Zo nemen de Rouches het vanavond op tegen RWDM. En die match moeten ze absoluut winnen. Met amper twee op vijftien staat de ploeg en trainer Carl Hoefkens namelijk zwaar onder druk.

Al valt hem volgens velen weinig te verwijten. De kern van de ploeg is de voorbije maanden namelijk enorm verzwakt. Dat geeft Carl Hoefkens ook zelf eerlijk toe. "Het is duidelijk dat we métier en ervaring missen. We hebben spelers nodig die de competitie kennen en evenwicht brengen in de groep. De club werkt ook hard om die te vinden", aldus de Standard-trainer bij Sudpresse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws