Thorgan Hazard onthult échte reden van transfer naar Anderlecht: "Daarom teruggekeerd naar België" voetbal
voetbal

Thorgan Hazard onthult échte reden van transfer naar Anderlecht: "Daarom teruggekeerd naar België"

Thorgan Hazard onthult échte reden van transfer naar Anderlecht: "Daarom teruggekeerd naar België"

Thorgan Hazard zal de komende drie jaar voor Anderlecht spelen. Zo kwamen hij, paars-wit en Borussia Dortmund tot een akkoord op Deadline Day. Nu heeft Hazard ook de echte reden onthuld van zijn transfer naar de Brusselse ploeg.

"We hebben grote ambities voor de toekomst", vertelt Jesper Fredberg, de Deense CEO Sports, in een statement op de site van Anderlecht. "De komst van Thorgan is daar een bewijs van. Hij is Belgisch, ervaren en heeft het profiel dat we zochten: technisch onderlegd, offensief en tegelijk ook fysiek. Hij is bovenal hongerig om succesvol te zijn met ons", aldus Fredberg.

En ook Hazard zelf wilde graag terugkeren naar België. Maar niet alleen voor de ambities van Anderlecht. "Ik ben erg blij om bij Anderlecht te tekenen. Ik had zelf ook zin om met mijn gezin naar België terug te keren", aldus Hazard.

Onder de indruk

"Ik volgde de ontwikkelingen bij Anderlecht een hele zomer lang op de voet en was onder de indruk van hun mercato, de kwaliteit van de ploeg en het project van de club", vervolgt Hazard. "Ik wil er graag deel van uitmaken en de Belgische competitie herontdekken", besluit de 30-jarige voetballer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws