Vera weet wie ‘Big Brother’ zal winnen: “Zij is the total package” voetbal
voetbal

Vera weet wie ‘Big Brother’ zal winnen: “Zij is the total package”

Vera weet wie ‘Big Brother’ zal winnen: “Zij is the total package”

Helaas heeft ook Vera het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. Wie het huis wel als de grote winnaar zal buitentreden, is nog even afwachten. Vera heeft wel al een idee.

Samen met Leroy moest Vera haar koffers pakken. Heel wat kijkers waren in shock, en ook Vera zelf schrok van haar exit. Toch is ze altijd blijven relativeren en supportert ze nu mee voor een bepaalde kandidaat. Dat laat ze blijken in een interview aan onze redactie.

Had je verwacht dat je het huis zou moeten verlaten?

“Ik wist het niet zeker. Toen ik hoorde dat twee bewoners naar huis zouden gaan, dacht ik wel echt van: ‘Ja, de kans zit er wel echt in.’ Maar toen we met z’n drieën op de bank zaten, was er wel een twijfel. Het blijft toch een spel en het is wel iets dat je moet verwachten en in je achterhoofd moet houden. Je zit nooit met de zekerheid dat je kan zeggen: ‘Ik blijf sowieso.’”

Wat was je eerste gevoel toen je wist dat je moest vertrekken?

“Ik schrok er wel van, want je hoopt op het beste. Dus toen bleek dat ik weg moest, had ik wel echt zoiets van: ‘Ok, het is nu echt weggaan.’ Dat was wel heel gek eigenlijk.”

Met wie in het huis kwam je het minst overeen?

“Er waren mensen met wie ik minder had gepraat, maar er was niet iemand waarvan ik zeg: ‘Die mocht ik absoluut niet.’ Dus er is niet echt een specifiek persoon. Er zijn natuurlijk wel mensen waarmee je sneller klikt dan met anderen, maar dat is in het normale leven ook altijd.”

Wie gaat er volgens jou het huis als winnaar verlaten?

“Ik denk wel aan een paar namen waarvan ik denk dat zij de beste kans hebben om te winnen. Maar je weet het nooit, want elke week kan er wat gebeuren. Alleen denk ik en hoop ik dat Grace gaat winnen.”

Waarom Grace?

“Ik denk dat Grace met iedereen in het huis goed overeenkomt. Ze is bovendien supergezellig en is altijd in voor een feestje of een spelletje of om iets te doen. Grace heeft ook oneindig veel energie, wat ik echt heerlijk vind. Daar kan ik heel goed mee omgaan.”

“De drukte die ze heeft is ook weer een kant die echt top is, maar daarnaast is ze ook heel rustig af en toe. Met haar kan je alle kanten uit, en ik denk dat dat wel ‘the total package’ is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws