Wouter Vrancken haalt snoeihard uit naar Hans Vanaken: "Hij moet daarmee stoppen!" voetbal
voetbal

Wouter Vrancken haalt snoeihard uit naar Hans Vanaken: "Hij moet daarmee stoppen!"

Wouter Vrancken haalt snoeihard uit naar Hans Vanaken: "Hij moet daarmee stoppen!"

Op donderdag werd de inhaalmatch van Club Brugge tegen KRC Genk afgewerkt. Die eindigde uiteindelijk op 1-1. Vlak voor de rust deed zich een opvallend moment voor. Zo kon Wouter Vrancken zijn ergernis voor Hans Vanaken niet langer verbergen.

Club Brugge had het voor de rust erg moeilijk met KRC Genk. Aanvoerder Hans Vanaken was het duidelijk ook meermaals oneens met de beslissingen van scheidsrechter Jonathan Lardot. En dat tot grote ergernis van Genk-coach Wouter Vrancken.

"Vanaken, mag die blijven zagen of wat?", riep Vrancken vlak voor de rust dicht bij de tv-microfoons. Hij was het gedrag van Vanaken meer dan moe. Na de match reageerde Vanaken op de uitspraken. Maar hij bleef opvallend rustig.

Niet gehoord

"Ik heb dat zelf niet gehoord. Zij kunnen er anders ook iets van, hoor", lachte de aanvoerder van blauw-zwart. Na de match zochten de twee elkaar op en toen ging het er zeer gemoedelijk aan toe. De strijdbijl lijkt dus begraven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws