Dan toch geen mooie nazomer volgende week? "Vanaf dan wordt de kans op een bui opnieuw groter" Weer
Weer

Dan toch geen mooie nazomer volgende week? "Vanaf dan wordt de kans op een bui opnieuw groter"

Dan toch geen mooie nazomer volgende week? "Vanaf dan wordt de kans op een bui opnieuw groter"

Vandaag krijgen we nog zeer koel en wisselvallig weer, maar vanaf zaterdag zou het stilletjesaan moeten beteren. Zo krijgen we enkele dagen prachtig weer. Maar geniet ervan, want de nazomer is van korte duur. Dat vertelt VTM-weerman Frank Duboccage.

"Vrijdag zitten we opnieuw in onstabiel weer. Zo krijgen we in de loop van de dag heel wat stevige buien over ons heen. Het wordt ook zeer fris, met 16 graden. De meeste buien zijn voor het westen en die kunnen stevig zijn. In het centrum zou het nog kunnen meevallen", aldus Duboccage.

Daarna wordt het stilaan beter volgens de weerman. "Zaterdag krijgen we nog enkele buien maar het blijft op veel plekken ook droog bij 17 graden. Zondag is de beste dag van het weekend. We krijgen dan een heerlijke dag. Het blijft droog, zonnig en de temperaturen gaan er dan ook op vooruit. Zo krijgen we 19 graden."

Twee prachtige dagen

"Maar vooral maandag en dinsdag zijn prachtige dagen met veel zon en temperaturen tot 23 graden. Vanaf woensdag lijkt de kans op een bui weer toe te nemen. We krijgen dan 22 graden. En ook op donderdag zou het opnieuw gaan regenen bij 22 graden", aldus de VTM-weerman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws