HET WEER - Beterschap op komst: Vanaf dan wordt het vrij zonnig en droog Weer
Weer

HET WEER - Beterschap op komst: Vanaf dan wordt het vrij zonnig en droog

HET WEER - Beterschap op komst: Vanaf dan wordt het vrij zonnig en droog

Vandaag begint de dag zwaarbewolkt met regen, vooral in de noordelijke regio's. In de loop van de dag wordt het echter vanuit het zuiden droger, met een afname in bewolking.

De temperaturen zullen wat afkoelen, met maxima die variëren van 11 tot 15 graden. De wind, aanvankelijk matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten, zal tegen de avond afzwakken.

Vannacht klaart het op en daalt de temperatuur naar minima tussen 3 en 7 graden, met een zwakke tot matige zuidenwind. Zaterdag start droog met brede opklaringen in het noorden en veel wolken in het zuiden. Naarmate de dag vordert, neemt de bewolking toe en kunnen er vanaf de middag buien ontstaan, mogelijk met onweer. De temperaturen liggen tussen 12 en 17 graden.

Zondagochtend biedt enkele opklaringen, maar later op de dag neemt de kans op buien toe, vooral vanuit Frankrijk, met temperaturen die oplopen tot 19 graden. Maandag en dinsdag blijven wisselvallig, met buien en soortgelijke temperatuurbereiken. De week lijkt op te klaren tegen woensdag, waarbij het overwegend droog blijft en de temperaturen rond de 18 graden in het centrum van het land liggen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws