Weerman Bram Verbruggen heeft goed nieuws te melden: "Tot dan blijft het mooi weer" Weer
Weer

Weerman Bram Verbruggen heeft goed nieuws te melden: "Tot dan blijft het mooi weer"

Weerman Bram Verbruggen heeft goed nieuws te melden: "Tot dan blijft het mooi weer"

Na regen komt zonneschijn. Dat gold toch zeker voor vandaag, volgens weerman Bram Verbruggen. Ook in het weekend kunnen we op mooi weer rekenen.

"In het weekend krijgen we een hogedrukgebied boven ons hoofd. We krijgen dus wat rustiger weer met ook met mooie opklaringen en volledig droog weer dus."

Het belooft vandaag in de namiddag dus een zonnige dag te worden, met wel een matige wind uit het noordwesten. "Met temperaturen die hoog zijn voor de tijd van het jaar met zo'n 10 graden."

"En dat blijft ook zo nog begin volgende week. Pas op dinsdagavond zal er een regenzone over ons land trekken."

Dinsdagochtend start de dag wel fris. "De dag begint met -1 graad in het centrum van het land. We krijgen wel veel zon, niet al teveel wind en een normale 7 graden. Zondag start opnieuw koud met temperaturen rond het vriespunt. Uiteindelijk halen we dan elf graden met wel wat meer wind maar wel droog weer en met wat zon."

Maandag en dinsdag wisselen wolkenvelden elkaar af en krijgen we dus ook wel wat zon te zien, tot dinsdagavond als de regenzone over ons land trekt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws