Weerman Bram Verbruggen tempert de euforie: "Verwacht zo'n weer zeker niet" Weer
Weer

Weerman Bram Verbruggen tempert de euforie: "Verwacht zo'n weer zeker niet"

Weerman Bram Verbruggen tempert de euforie: "Verwacht zo'n weer zeker niet"

Mensen die hoopten op een langere droge periode en warme temperaturen, moeten hun hoop toch nog even opbergen. Dat laat weerman Bram Verbruggen weten.

"Deze week ziet er beter uit, maar verwacht geen hoogzomer", benadrukt Verbruggen. "Dat komt er zeker niet. We gaan nog regelmatig wolken over ons heen krijgen. Het wordt ook niet al te warm. Het ziet er wel een pak beter uit dan de voorbije week. Morgen komt er een storing onze richting uit. Ze is niet heel actief. We krijgen vooral wolken over ons heen. In de loop van de dag is er kans op een lokale bui. Vooral tegen morgenavond krijgen we periodes van (lichte) regen. De temperaturen schommelen rond 19 graden."

"Woensdag en donderdag zijn er storingen in de buurt, maar door de hogeluchtdruk gaan die heel zwak zijn en blijft het droog", vervolgt Verbruggen. "Het wordt dan ook warmer. De zon gaat ook schijnen. Woensdag wordt het 20 graden en donderdag halen we 23 graden. De warmste dag wordt vrijdag bij 26 graden. Dan zal er echter ook wat meer wind zijn en passeert er in de loop van de dag een regenzone. Het weekend ziet er licht wisselvallig uit. Lokaal kan er een bui zijn. De temperaturen halen dan 23 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws