'Weerman Geri' voorspelde vorig jaar al prachtige nazomer: "Profiteer ervan want dan is het gedaan" Weer
Weer

'Weerman Geri' voorspelde vorig jaar al prachtige nazomer: "Profiteer ervan want dan is het gedaan"

'Weerman Geri' voorspelde vorig jaar al prachtige nazomer: "Profiteer ervan want dan is het gedaan"

Geri Haerynck (82) is intussen een echt fenomeen geworden. De bekende amateurweerman uit Koekelare zit bijna altijd juist met zijn weersvoorspellingen. Zo voorspelde hij al met Kerstmis dat we nu een prachtige nazomer zouden krijgen.

Vorig jaar op Kerstdag voorspelde Geri het weer voor heel 2023. En telkens zit hij er weer 'boenk' op. Zo wist hij toen al dat we begin september een prachtige nazomer zouden krijgen. Maar na volgende week is het volgens hem gedaan met de tropische warmte.

Volgens Geri wordt het vanaf 24 september namelijk bewolkter met af en toe een bui. "Ik verwacht inderdaad ook volgende week nog mooi weer. Het wordt dus nog even puffen en zweten. Maar daarna zal het gedaan zijn met dagen waarbij het kwik hoger dan 25 graden klimt", aldus Geri.

Vergelijkbaar met mei en juni

Toch komen er volgens hem nog een aantal mooie najaarsdagen aan. "Oktober en november worden bewolkter met af en toe een opklaring. Je zal het kunnen vergelijken met het weer dat we in mei en juni hebben gehad", besluit de weerman uit Koekelare.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws