Allan Peiper verrast Eddy Planckaert op déze wondermooie manier: “Héél lang geleden!” Wielrennen
Wielrennen

Allan Peiper verrast Eddy Planckaert op déze wondermooie manier: “Héél lang geleden!”

Allan Peiper verrast Eddy Planckaert op déze wondermooie manier: “Héél lang geleden!”

De 63-jarige Australiër is een ex-wielrenner en -ploegleider die in zijn profcarrière onder meer een etappe in de Ronde van Italië wist te winnen. Als ploegleider maakte hij furore bij het HTC-Highroad team van Mark Cavendish en het UAE-team van Tadej Pogacar, waar Peiper de architect was voor zijn eerste Tourzege.

In 2021 stapte hij uit het wielrennen om zich volledig te focussen op zijn strijd tegen kanker, waar hij al jaren met worstelt. Hij nam onlangs contact op met Eddy Planckaert omdat hij een héél oude foto van hem had gevonden. Eddy deelde het hartverwarmende tafereeltje via Instagram.

Op de foto zien we een jonge Eddy met zijn mama, die een kop koffie aan het uitschenken is. “Samen met mijn mama, heel lang geleden. En de hesp ligt op tafel. Foto gekregen van Allan Peiper”, schrijft hij bij het Instagram-bericht. “Zalige foto”, “Mooie foto en herinnering” en “Prachtig”, klonk het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws