André Hazes neemt zeer opvallende beslissing over Monique Westenberg Wielrennen
Wielrennen

André Hazes neemt zeer opvallende beslissing over Monique Westenberg

André Hazes neemt zeer opvallende beslissing over Monique Westenberg

Nu André Hazes geen relatie meer heeft met Anne Rose Zonneveld laaien de geruchten over hem en Monique Westenberg weer volop op. Zijn we op weg naar een verzoening?

Bij André Hazes kan je niets uitsluiten. Ook bij Monique Westenberg niet. Zij is wel degelijk in staat om de zanger andermaal in de armen te sluiten. Vorig jaar verbrak hij nog hun verloving en begon hij zowaar een relatie met Sarah van Soelen. Dat hield echter niet lang stand.

Bericht verwijderd

In februari 2021 kondigde André Hazes zijn breuk aan met Monique. Hij deed dat op Instagram met een foto van een maan. Opvallend: als je nu op Instagram gaat kijken, is dat bericht verdwenen. André heeft dus dat bericht verwijderd. Wil dit zeggen dat ze toch weer samen zijn?

De foto's van hem en Monique samen liet hij het afgelopen jaar op Instagram gewoon staan. Dat terwijl hij de foto's van hem en Sarah van Soelen wél verwijderde. Hij deed dat nadat Sarah in een interview vertelde dat ze een pauze hadden ingelast. Dat klopte evenwel niet, want André had de relatie definitief verbroken.

Terug bij Monique?

Alweer dus een nieuwe episode in het liefdesleven van André Hazes. Momenteel is hij op vakantie in de Verenigde Staten. Mogelijk neemt hij na zijn reis weer zijn intrek in het huis waar ook Monique en zijn zoontje Dré wonen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws