<b>Dit is wat we al weten over Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes</b> Wielrennen
Wielrennen

<b>Dit is wat we al weten over Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes</b>

<b>Dit is wat we al weten over Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes</b>

Anne Rose Zonneveld mag zich sinds kort de nieuwe vriendin van zanger André Hazes (28) noemen. Maar wie is Anne Rose? Dit is wat we weten.

Dat de Nederlandse zanger André Hazes al een turbulent liefdesleven achter de rug heeft, wat Nederland zeker niet onbewogen laat, mag zeker gezegd worden. In 2014 krijgt Hazes een relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Twee jaar later wordt hij vader van hun eerste (en waarschijnlijk ook laatste) kindje en in 2020 verlooft het koppel zich. Het plaatje is compleet.

Liefdesperikelen

Maar in maart 2021 kondigen Monique en André hun scheiding aan. Niet veel later komt aan het licht dat André zijn oog heeft laten vallen op presentatrice Bridget Maasland (47). Voor André voelt het zo goed, dat hij beslist om Bridget ten huwelijk te vragen. Helaas zit André nog met z’n gedachten bij Monique. En zo beslist hij om met Bridget te breken en terug te keren naar Monique.

Toch heeft zijn herkansing bij Monique weinig succes, en komt het opnieuw tot een breuk. “De keuze van André om bij ons weg te gaan is abrupt en had ik niet zien aankomen”, reageert ze op haar Instagramprofiel.

Sarah en Anne Rose

Niet veel later komt Sarah van Soelen tevoorschijn. André en Sarah voelen beide een sterke klik en beslissen al snel om te gaan samenwonen. Helaas bezwijkt het jonge koppel onder de druk van de media, waarbij Sarah zelfs opgenomen wordt in een centrum in Spanje, en kondigt een half jaar later hun breuk aan.

André beslist om niet te lang bij de pakken te blijven zitten en duikt snel het vrijgezellenleven weer in. Hij ontmoet Anne Rose Zonneveld, een jonge salesmanager bij restaurant Mama Kelly in Amsterdam. Anne Rose blijft, in tegenstelling tot André’s voorgaande vriendinnen, nogal op de achtergrond. Zo is haar Instagramaccount privé en heeft ze 830 volgers. Bitter weinig voor een nieuwe BN’er.

De grote vraag die bij velen rijst is: hoe hebben die twee elkaar leren kennen? Anne Rose zou naar verluidt geen onbekende zijn voor de familie Hazes. De Nederlandse is namelijk goed bevriend met Nino, een vriend van André en zoon van Rossana Kluivert, die op haar beurt goed bevriend is (of was) met Rachel Hazes.

<b>Dit is wat we al weten over Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes</b>

Zo post Rachel in oktober 2020 nog een foto van hen beide op Rossana’s verjaardag. “Jeetje meis, wat hebben we veel met elkaar gehuild maar vooral ook onwijs veel gelachen! Vriendschap is alles met elkaar meemaken, alles van elkaar weten en elkaar dan nog steeds aardig vinden en van elkaar houden”, schreef Rachel.

<b>Dit is wat we al weten over Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes</b>

Maar ook voor André’s ex-vriendin Sarah van Soelen is Anne Rose geen onbekende. Sarah en Anne Rose zijn jarenlang goed bevriend geweest. Zo gingen Sarah, Anne Rose en Rachel zelfs samen naar een event. Zou Anne Rose toen al, zonder medeweten van haar vriendin, interesse hebben gehad in de zanger?

Populair

Laatste nieuws