Beelden van Ali B zorgen voor ongeloof: "Alsof er nooit wat is gebeurd" Wielrennen
Wielrennen

Beelden van Ali B zorgen voor ongeloof: "Alsof er nooit wat is gebeurd"

Beelden van Ali B zorgen voor ongeloof: "Alsof er nooit wat is gebeurd"

Ali B is gevlucht uit Nederland na al de schandaalverhalen rond zijn persoon. Hij is nu in Dubai.

Ali B wordt zelfs beschuldigd van verkrachting. Hij zou vrouwen seksueel geïntimideerd hebben tijdens zijn periode als coach in 'The Voice of Holland'.

Ontkent alles

Ondanks concrete getuigenissen van vrouwen, blijft Ali B het ontkennen. "Zelf blijf ik erbij dat ik mij bij The Voice of Holland nooit schuldig heb gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag", zei de rapper.

"Nooit heb ik enige seksuele relatie met een kandidaat gehad of gezocht. Toch word ik hiervan verdacht gemaakt. Dat ik de afgelopen tien jaar wel affaires heb gehad ontken ik niet. Maar nooit maakte ik mij schuldig aan machtsmisbruik, laat staan aan enig strafbaar feit", klonk het nog.

Dubai

Intussen is hij dus in Dubai. Daar lijkt het alsof er helemaal niets aan de hand is. De foto die showbizzwatcher Yvonne Coldewijer kon bemachtigen, is voor veel mensen wraakroepend. Ali B rijdt er rond in zijn wagen, zo vrij als een vogel.

"Ali tourt nog steeds een beetje rond met z'n Rolls Royce in Dubal alsof er nooit wat is gebeurd", klinkt de boosheid ook door bij Coldewijer.

Beelden van Ali B zorgen voor ongeloof: "Alsof er nooit wat is gebeurd"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws