Bijzonder: Toptalent verlaat ploeg van Van Aert en kiest voor Van der Poel Wielrennen
Wielrennen

Bijzonder: Toptalent verlaat ploeg van Van Aert en kiest voor Van der Poel

Bijzonder: Toptalent verlaat ploeg van Van Aert en kiest voor Van der Poel

Iedereen zit op het puntje van zijn stoel wanneer de kopmannen van Visma-Lease a Bike en Alpecin-Deceuninck - Wout van Aert en Mathieu van der Poel - het tegen elkaar opnemen.

Wanneer er een transfer plaatsvindt tussen de twee teams zorgt dat dan ook voor heel wat gefronste wenkbrauwen. Zeker wanneer het over de zoon van een ploegleider gaat. Lars Boven (22) heeft via sociale media laten weten dat hij Visma-Lease a Bike - en papa/ploegleider Jan - zal verlaten.

De beloftevolle Nederlander maakt dus de overstap naar Alpecin-Deceuninck: “De jaren zijn voorbijgevlogen. Ik kan terugkijken op een heel erg mooie tijd, waarin ik heel erg gegroeid ben. Het is onmogelijk om alle dingen die ik heb geleerd bij de ploeg te benoemen.”

“De beste manier om mijn tijd bij Jumbo-Visma samen te vatten, is door te zeggen dat ik heb geleerd wat het inhoudt om een wielrenner te zijn”, sluit Lars af. Hij heeft trouwens een contract voor twee seizoenen getekend bij de ploeg van Philipsen en Van der Poel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws