Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, valt uit de lucht: "Dit is een enorme shock" Wielrennen
Wielrennen

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, valt uit de lucht: "Dit is een enorme shock"

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, valt uit de lucht: "Dit is een enorme shock"

Er zijn tegenstrijdige berichten over Breghje Kommers en Ali B. Zijn ze nu nog een koppel of niet?

Volgens tv-kenner Rob Goossens zouden Breghje en Ali B al een jaar niet meer samen zijn. "Ze hebben gezegd: ‘De buitenwereld heeft er niks mee te maken. We gaan gewoon net doen alsof we nog samen zijn en misschien komt het nog wel een keer goed'", zei hij.

Coldewijer ontkent

De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldewijer ontkent dat. Volgens haar zijn Ali B en Breghje Kommers nog wel degelijk samen. "Ik weet dat anders beweerd wordt door andere kanalen en journalisten, maar volgens mijn spion is er op dit moment geen sprake van een breuk", is Coldewijer duidelijk.

Toch zouden de huidige schandalen rond haar man er wel flink ingehakt hebben bij Breghje. "Dit wil niet zeggen dat haar huwelijk niet aan een zijden draadje hangt, hé", gaat Coldewijer verder. "Breghje schijnt veel minder op de hoogte te zijn geweest van al het vreemdgaan (laat staan misbruik), dan we dachten."

Ali B stopt voorlopig

"Het is schijnbaar een mega shock voor haar geweest", legt Coldewijer uit. "Ik denk dat ze even de tijd neemt om alles te verwerken (ook voor de kids) en hier pas later een beslissing zal overnemen." Het is dus nog afwachten hoe dat verder zal aflopen. Naast liefdespartners zijn de twee ook zakenpartners. Dat maakt het extra ingewikkeld.

Ali B liet intussen weten dat hij zijn professionele activiteiten voorlopig stopzet. "Dat hij op basis van de beschuldigingen al publiekelijk wordt veroordeeld, valt hem zwaar. Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn", klinkt het.

Post van Yvonne

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, valt uit de lucht: "Dit is een enorme shock"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws