Drama voor Remco Evenepoel: Soudal Quick-Step renner stapt per direct uit Ronde van Spanje Wielrennen
Wielrennen

Drama voor Remco Evenepoel: Soudal Quick-Step renner stapt per direct uit Ronde van Spanje

Drama voor Remco Evenepoel: Soudal Quick-Step renner stapt per direct uit Ronde van Spanje

In de Ronde van Spanje zijn de renners aan de zesde etappe bezig. Remco Evenepoel draagt nog steeds de rode trui, maar de vraag luidt of dat ook na donderdag nog zo zal zijn.

Eén ding staat al vast, Andrea Bagioli zal hem niet meer kunnen helpen. De Italiaan kampte dinsdag en woensdag - net als Louis Vervaeke - al met maagklachten en is zopas uit de Ronde van Spanje gestapt, dat deelde de ploeg mee via X, het nieuwe Twitter.

Dat de opgave van Bagioli op dag zes een serieuze aderlating is voor de wereldkampioen tijdrijden, is natuurlijk een understatement. Evenepoel houdt zo nog zes ploegmaats over: Cattaneo, Hirt, Knox, Pedersen, Serry en Vervaeke.

Deze renners moesten al uit koers stappen: De Plus (INEOS), Onely & Milesi (DSM), Goossens (Intermarché), Coquard (Cofidis), Guerreiro (Movistar), Dunbar & Zana (Jayco), Bagioli (Quick-Step) en Vine (UAE).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws