Ex-schoonbroer André Hazes laat weten hoe het met André gesteld is Wielrennen
Wielrennen

Ex-schoonbroer André Hazes laat weten hoe het met André gesteld is

Ex-schoonbroer André Hazes laat weten hoe het met André gesteld is

André Hazes is sinds enige tijd vanonder de radar verdwenen. Zijn ex-schoonbroer laat nu weten hoe het met hem gaat.

Zanger André Hazes kampt al een tijdje met een burn-out. Zijn breuk met Monique Westenberg, de relatie met Sarah Van Soelen en overmatig drankgebruik zouden daaraan hebben bijgedragen. André besliste om richting Amerika te trekken en ginds een roadtrip te maken. Ondertussen heeft hij terug intrek genomen bij zijn moeder.

Als vanouds

Aangezien André dus al een tijdje uit de schijnwerpers is verdwenen, houden familie en vrienden iedereen geregeld op de hoogte van André’s toestand. Dat deed ook zijn moeder Rachel. Volgens haar heeft André nog een lange weg te gaan, maar gaat het goed met hem.

Dat bevestigt nu ook zijn ex-schoonbroer Nick van Delft, die een relatie had met Roxeanne Hazes en nog steeds goed bevriend is met André. Hij zou André twee weken geleden nog gezien hebben. “We liepen elkaar toevallig tegen het lijf”, vertelt hij aan Story. “Het was als vanouds. Echt ouderwets gezellig. Het gaat goed met hem, hij zag er goed uit!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws