Jumbo komt met officiële mededeling over Van Hooydonck: Ook Evenepoel reageert op dramatische gebeurtenis Wielrennen
Wielrennen

Jumbo komt met officiële mededeling over Van Hooydonck: Ook Evenepoel reageert op dramatische gebeurtenis

Jumbo komt met officiële mededeling over Van Hooydonck: Ook Evenepoel reageert op dramatische gebeurtenis

De hele wielerwereld zit met zijn gedachten bij Nathan Van Hooydonck. De Jumbo-renner werd dinsdag onwel achter het stuur en verkeert naar verluidt in kritieke toestand.

Jumbo-Visma heeft inmiddels voor het eerst gereageerd: “We kunnen bevestigen dat onze renner Nathan Van Hooydonck dinsdag onwel geworden is achter het stuur en betrokken is geraakt in een verkeersongeval.”

“Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij goede medische hulp krijgt. De geruchten dat zijn toestand kritiek is kunnen we níet bevestigen. Hij ondergaat momenteel verdere medische onderzoeken. Bedankt voor alle steunbetuigingen”, delen ze mee via X.

Bij Het Laatste Nieuws Soudal Quick-Step ploegleider Geert Van Bondt weten dat het erg stil werd toen de renners het nieuws vernamen: “Iedereen kroop meteen in zijn eigen bubbel.” Ook Evenepoel reageerde al kort: “Ik ken de details niet, maar uiteraard is dit een schok. Ik hoop gewoon dat hij oké is!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws