Jumbo-Visma kopman onthult geheim: ‘Dáárdoor zijn we beter dan al de rest!’ Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma kopman onthult geheim: ‘Dáárdoor zijn we beter dan al de rest!’

Jumbo-Visma kopman onthult geheim: ‘Dáárdoor zijn we beter dan al de rest!’

Jumbo-Visma won dit jaar alle grote rondes en dat ook nog een met drie keer een andere renner. Een ongeziene prestatie in de wielergeschiedenis.

In zowel de Tour de France als de Vuelta a Espana was Dylan van Baarle een belangrijk schakel in de ketting van de gele brigade. Voor zijn periode bij Jumbo-Visma was Van Baarle actief bij de INEOS-Grenadiers, waar hij onder meer Parijs-Roubaix won.

Bij het tijdschrift Rouleur vergeleek hij beide ploegen met elkaar: “Ze zoeken allebei naar de marginal gains… ” Maar wat is dan het geheim van de Nederlandse formatie?: “Het grootste verschil is de voeding en de voedingscoaches!”

“Daardoor heb ik echt nog een stap voorwaarts kunnen zetten, vooral in de grote rondes”, verklaart de Nederlander. “Ik voelde me beter hersteld voor de etappes en ik had geen slechte dagen. Dat heeft te maken met de voeding die we zowel op als naast de fiets krijgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws