Laatste confrontatie voor ze het veld induiken: Híer nemen Van der Poel en Van Aert het nog tegen elkaar op Wielrennen
Wielrennen

Laatste confrontatie voor ze het veld induiken: Híer nemen Van der Poel en Van Aert het nog tegen elkaar op

Laatste confrontatie voor ze het veld induiken: Híer nemen Van der Poel en Van Aert het nog tegen elkaar op

Het wielerseizoen nadert stilaan zijn einde. Binnen iets meer dan een maand wordt de laatste grote eendagswedstrijd van het seizoen afgewerkt: de Ronde van Lombardije.

Die wedstrijd laten Mathieu van der Poel en Wout van Aert beiden aan zich voorbijgaan. Toch zit hun seizoen er nog niet op. De Belgische kampioen tijdrijden heeft nog drie wegwedstrijden op zijn programma staan: de Tour of Britain, het EK in Drenthe en de Primus Classic.

In die laatste koers - die tussen de Tour of Britain en het EK valt - zal hij het dit seizoen een laatste keer (op de weg) opnemen tegen Mathieu van der Poel. Ze zullen elkaar trouwens ook niet tegenkomen op de gravelfiets, want Van der Poel neemt deel aan het EK, terwijl Van Aert op het WK mikt.

Maar de wereldkampioen wil zijn trui nog wat vaker aan het publiek tonen. Hij zal ook in actie komen in de Bretagne Classic, de Canadese eendagskoersen, de GP de Fourmies, Parijs-Tours en een aantal koersen in België. Naast de Primus Classic staat ook het Circuit Franco-Belge nog op Van der Poel zijn programma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws