Lotte Kopecky wint etappe én staat aan de leiding in Simac Ladies Tour: “Maar dáár ben ik niet blij mee!” Wielrennen
Wielrennen

Lotte Kopecky wint etappe én staat aan de leiding in Simac Ladies Tour: “Maar dáár ben ik niet blij mee!”

Lotte Kopecky wint etappe én staat aan de leiding in Simac Ladies Tour: “Maar dáár ben ik niet blij mee!”

Lotte Kopecky wist donderdag de derde etappe van de Simac Ladies Tour naar haar hand te zetten. Ze was de enige renster die de tijdrit van 7 kilometer in minder dan 9 minuten kon afwerken.

De ze in Leuven - de Nederlandse wielerronde stak voor het eerst de grens over naar ons land - kon winnen, was toch best verrassend voor Lotte: “Ik spendeer niet veel tijd op mijn tijdritfiets, maar zeven kilometer knallen ligt me wel!”

“Er was weinig sprake van indelen vandaag, ik zat volledig tegen de limiet. Dit is een inspanning die gaat doorwegen”, verklaart ze. “Ik ben heel bij met de overwinning, maar minder blij met de gele trui…"

En dat heeft een zeer logische reden: “Ik had donderdag liever in de regenboogtrui gestart.” Ze wil bijzonder graag een zege boeken in haar regenboogtrui, maar dat lijkt deze week - behalve als ze de leiderstrui nog afgeeft - niet meer mogelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws