Monique Westenberg zwaar onder vuur: "Dit is echt f*cking triest" Wielrennen
Wielrennen

Monique Westenberg zwaar onder vuur: "Dit is echt f*cking triest"

Monique Westenberg zwaar onder vuur: "Dit is echt f*cking triest"

Yvonne Coldewijer vindt dat Monique Westenberg moet stoppen met de knipperlichtrelatie met André Hazes. De twee waren zelfs al even verloofd, maar de zanger verbrak die verloving uiteindelijk.

De foto die Monique recent plaatste waarbij André Hazes in de achtergrond op de bank ligt, valt niet in goede aarde bij Yvonne. “Ik ken echt niemand die zo f*cking uitgekookt is als Monique. Ik zweer het”, zegt ze in de Popcorn Show.

“Ik krijg er bijna een punthoofd joh, van die griet", vervolgt Coldewijer. "Monique, jij kijkt dit sowieso: kap, ik zweer het… Kap met deze shit, want ik word echt helemaal lijp hiervan. Als die gozer bij jou op de bank ligt, waarom wil je dat zo graag aan ons bewijzen? Het is echt f*cking triest.”

Volgens Yvonne dreigt Monique kans te maken op imagoschade. “Hoe meer je dat doet, hoe zieliger ik jou vind, want ik heb echt het idee dat een relatie met hem totaal niet iets is wat binnen handbereik ligt voor jou. En daarom wil je het graag bewijzen. Als iets gewoon goed zit, dan zit het goed en hoef je het nooit te bewijzen naar iemand toe.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws