Na hartstilstand en geboorte zoontje: Van Hooydonck gaat mogelijk comeback bij Jumbo-Visma maken Wielrennen
Wielrennen

Na hartstilstand en geboorte zoontje: Van Hooydonck gaat mogelijk comeback bij Jumbo-Visma maken

Na hartstilstand en geboorte zoontje: Van Hooydonck gaat mogelijk comeback bij Jumbo-Visma maken

Het zijn bewogen weken geweest voor Nathan Van Hooydonck. Hij zal - na zijn hartstilstand - nooit meer profwielrenner kunnen zijn. Enkele dagen na dat dramatische nieuws werd zijn zoontje Alessio geboren.

Dat is natuurlijk iets waar Van Hooydonck zich enorm hard aan kan optrekken, maar het verandert het feit niet dat hij nu een nieuw levenspad zal moeten bewandelen. Ploegmaat Tiesj Benoot lijkt er zeker van dat er nog een plaats voor hem is in de wielerwereld.

“Nathan is gemaakt om ploegleider te worden. Hij leest de koers heel goed en in de finale neemt hij altijd de juiste beslissingen”, klinkt het bij de Belgische Jumbo-renner. “Het zou me niet verbazen mocht hij later toch weer bij de ploeg aan de slag gaan… ”

“Maar nu nog niet. Eerst moet hij de tijd nemen en de dingen laten bezinken”, laat Benoot weten. Van Hooydonck zal de komende maanden allicht vooral van het gezinsleven willen genieten. We zijn benieuwd welke plannen hij verder heeft binnen het wielrennen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws