Na vreselijk nieuws: Nathan Van Hooydonck deelt pakkende foto met ploegmaat Wout van Aert Wielrennen
Wielrennen

Na vreselijk nieuws: Nathan Van Hooydonck deelt pakkende foto met ploegmaat Wout van Aert

Na vreselijk nieuws: Nathan Van Hooydonck deelt pakkende foto met ploegmaat Wout van Aert

Jumbo Visma-renner Nathan Van Hooydonck maakte gisteren het droeve nieuws bekend dat hij noodgewongen moet stoppen met koersen. Dat nieuws hakte er ook stevig in bij zijn ploegmaat Wout van Aert. Op Instagram deelde Nathan nu ook een pakkende foto met zijn ploegmaat.

"Gisteren is bij de 27-jarige Vlaming een inwendige defibrillator (ICD) geplaatst, die eventuele nieuwe hartritmestoornissen moet corrigeren. Na uitgebreid onderzoek is bij Van Hooydonck een afwijking aan de hartspier geconstateerd, die vorige week dinsdag de stoornis veroorzaakte die hem bijna fataal werd", klonk het woensdagavond op de website van Jumbo-Visma.

"De bevindingen betekenen het einde van de profcarrière van Van Hooydonck", aldus de Nederlandse wielerploeg. Wout van Aert, die op woensdag deelnam aan het EK tijdrijden in Drenthe, reageerde bijzonder emotioneel op het nieuws. "Dit is bijzonder droevig nieuws. Ik heb het er moeilijk mee", vertelde hij vlak na zijn tijdrit.

Zoveel tegenslag

"Ik verlies mijn beste ploegmaat. Hij heeft al zoveel tegenslag gehad. Het is echt onrechtvaardig", klonk het. En dat interview is ook Nathan Van Hooydonck niet ontgaan. Hij deelde vlak na het interview deze foto van hem en Wout van Aert op zijn Instagram Stories.

Na vreselijk nieuws: Nathan Van Hooydonck deelt pakkende foto met ploegmaat Wout van Aert
Instagram Stories (@nvhooydonck)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws