Niels Albert verbaast: “Déze twee renners zijn de grote favorieten voor het EK!” Wielrennen
Wielrennen

Niels Albert verbaast: “Déze twee renners zijn de grote favorieten voor het EK!”

Niels Albert verbaast: “Déze twee renners zijn de grote favorieten voor het EK!”

Niels Albert is al even gestopt met veldrijden, maar hij volgt de cross nog steeds op de voet. De ex-wereldkampioen blikte onlangs vooruit naar het EK.

Bij Het Laatste Nieuws liet hij weten wie volgens hem de favorieten zijn om de eerste trui van het seizoen te veroveren: “Het is voor Van der Haar een parcours waarop hij in zijn beste jaren altijd uitblonk, dus ik denk dat hij de grote favoriet is.”

“Vanthourenhout die niet op niveau is, daar moet je straks bij het EK wel rekening mee houden, denk ik”, duidt hij nog een grote kanshebber aan. “Niet dat we Iserbyt of Nys nu al moeten afschrijven… ”

“Iserbyt is een aanklamper en Nys kan wel wat bergop rijden. Er wordt heel slecht weer voorspeld en dat betekent dat het een heel lastige cross wordt”, sluit hij af. Maar eerst is er nog de Koppenbergcross: “Daar zal het weer gaan tussen Iserbyt en Van der Haar!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws