‘Patrick Lefevere bevestigt zware gevolgen: Remco Evenepoel heeft iedereen misleid’ Wielrennen
Wielrennen

‘Patrick Lefevere bevestigt zware gevolgen: Remco Evenepoel heeft iedereen misleid’

‘Patrick Lefevere bevestigt zware gevolgen: Remco Evenepoel heeft iedereen misleid’

In de Vuelta staat zaterdag de achtste rit op het programma. Het belooft opnieuw een test te worden voor de klassementsrenners en in het bijzonder voor Remco Evenepoel, die niet opnieuw tijd wil verliezen op de Jumbo-tandem.

Na etappe 3 - de rit die Remco won - kwam de wereldkampioen tijdrijden onzacht in aanraking met het asfalt. Bij ieder interview dat Remco na die val liet afnemen, gaf hij aan dat hij niet veel last ondervindt van zijn tuimelperte. Maar daar heeft hij volgens Patrick Lefevere met zand gestrooid.

Bij Het Nieuwsblad liet de teambaas zich uit over zijn Vuelta-kopman “De Vuelta-ploeg heeft énorm veel fighting spirit. De figuur Remco is daar niet vreemd aan. Die valt nogal spectaculair na zijn ritzege in Andorra, maar klaagt niet over de hoofd- en heuppijn…”

“En die heeft hij nadien écht wel heeft gehad”, bevestigt Lefevere dat Remco toch best veel last heeft ondervonden na zijn valpartij. “Zoals ik al driehonderdduizend keer heb gezegd: l'equipe est toujours à l'hauteur du leader!” Het team is maar zo sterk als de kopman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws