Pidcock helemaal te kijk gezet: “Heeft iedere dag een opmerking!” Wielrennen
Wielrennen

Pidcock helemaal te kijk gezet: “Heeft iedere dag een opmerking!”

Pidcock helemaal te kijk gezet: “Heeft iedere dag een opmerking!”

Tom Pidcock heeft geen topwinter in het veld achter de rug. De INEOS-Grenadiers renner mocht maar één keer de armen in de lucht steken.

Pidcock is zeer hard met zijn voeding bezig. De Britse alleskunner is weliswaar niet de allermakkelijkste renner. Althans, volgens de chef-kok van de Grenadiers: “Toen ik bij het team kwam, was er helemaal nog geen sprake van het wegen van voeding.”

“Tom Pidcock is op etensvlak de moeilijkste van de ploeg. Hij is niet per se moeilijk om voor te koken, maar hij is wel veeleisend! Het heeft niets met de textuur van het eten te maken, maar iedere dag heeft hij wel een opmerking.”

“Soms is dat een dure opmerking, zoals truffel”, sluit de kok af bij de podcast van Geraint Thomas. “Wanneer je al een voedingsplan klaar hebt en een renner omstreeks 17.00 uur afkomt met een opmerking, dan is het soms moeilijk om die nog in de voeding te verwerken!”

0 claps
0 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws