Rachel Hazes geeft nieuwe update over haar zoon André Wielrennen
Wielrennen

Rachel Hazes geeft nieuwe update over haar zoon André

Rachel Hazes geeft nieuwe update over haar zoon André

Op de première van de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ heeft Rachel Hazes zich uitgelaten over de toestand van haar zoon André.

André Hazes bekampte een tijdje zijn demonen tijdens een roadtrip in Amerika. Daarnaast zou Amerika hem inspiratie geven voor een grootse comeback. Een bron vertelde daarover aan het Nederlandse weekblad ‘Privé’ dat hij aan het eind van het jaar groter en beter dan ooit tevoren wil terugkeren.

Mooie reis

Ook zou dat hele proces dat André nu doorloopt worden vastgelegd door een cameraman, om uiteindelijk te kunnen uitpakken met een documentaire. Daarin zal dan te zien zijn hoe hij dit moeilijke pad heeft bewandeld, maar ook zijn heftige jeugd zal aan bod komen.

Op de première van ‘Hij Gelooft In Mij’, een musical dat het verhaal toont van André Hazes Senior door de ogen van Rachel, gaf Rachel een update over haar zoon aan ‘Shownieuws’. “André is gewoon herstellende van een emotionele burn-out. Hoe iemand dat invult, moet degene zelf bepalen. André is gewoon een mooie reis aan het maken. Het gaat beter met André.”

Comeback

Of André daadwerkelijk aan een comeback werkt, wil Rachel niet bevestigen. “Daar ga ik me niet over uitlaten. Dat is de afspraak.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws