Remco Evenepoel en Tadej Pogacar geschokt: “Jonas Vingegaard is op negentig procent nog beter!” Wielrennen
Wielrennen

Remco Evenepoel en Tadej Pogacar geschokt: “Jonas Vingegaard is op negentig procent nog beter!”

Remco Evenepoel en Tadej Pogacar geschokt: “Jonas Vingegaard is op negentig procent nog beter!”

In de Ronde van Spanje is Tadej Pogacar de grootste ‘afwezige’. Perfect te begrijpen, want hij heeft er natuurlijk al een bijzonder druk seizoen opzitten.

In de Ronde van Spanje zijn er nog heel wat kanshebbers op het podium. Enric Mas is er daar zonder twijfel één van. Hij liet zich eerder deze week bij het Spaanse AS uit over de suprematie van Jumbo-Visma: “Zo superieur vind ik ze nou ook weer niet, want anders stonden ze allemaal wel twee minuten voor op de rest!”

“Jumbo-Visma is natuurlijk heel sterk, maar de superioriteit waar mensen over praten zie ik niet per se”, gaat hij verder. Toch is hij best onder de indruk van de gele kopstukken: “Roglic verkeert misschien wel in zijn allerbeste vorm van het seizoen. En Vingegaard…"

“Die is misschien niet zo uitmuntend als in de Tour de France, maar ook op negentig procent is hij nog steeds de allerbeste klassementsrenner van de wereld!”, sluit Mas af met een gewaagde uitspraak die Remco Evenepoel en Tadej Pogacar ongetwijfeld doet opschrikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws