Sanne Cant en Laurens Sweeck pakken samen uit met groot nieuws Wielrennen
Wielrennen

Sanne Cant en Laurens Sweeck pakken samen uit met groot nieuws

Sanne Cant en Laurens Sweeck pakken samen uit met groot nieuws

Het veldritseizoen is alweer aangevangen, maar op de start van de grote crosscompetities moeten we wel nog even wachten.

Eerder deze week werd er groot nieuws bekendgemaakt in de veldritwereld. Corendon maakt namelijk een comeback als hoofdsponsor van de ploeg van de broers Roodhooft, die vanaf nu Crelan-Corondon zal heten.

Corendon is natuurlijk een oude bekende in de cross, want van 2014 tot 2019 werkten ze al samen met de Roodhoofts. Philip Roodhooft reageerde al kort: “Het was niet moeilijk om hen te overtuigen om terug in de ploeg te stappen.”

“Ik moest de vraag niet eens stellen. We gingen samen op de koffie, en van het een van het ander. We kennen elkaar al negen jaar, en ik ben Corendon ook altijd blijven volgen”, verklaart hij. Het waren Sanne Cant en Laurens Sweeck die de nieuwe hoofdsponsor mochten aankondigen en meteen ook de outfits mochten presenteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws