Sarah van Soelen doet zeer merkwaardige uitspraken over André Hazes Wielrennen
Wielrennen

Sarah van Soelen doet zeer merkwaardige uitspraken over André Hazes

Sarah van Soelen doet zeer merkwaardige uitspraken over André Hazes

Sarah van Soelen heeft nog eens met de pers gesproken. Ze laat weten nog steeds in haar toekomst met André Hazes te geloven.

Een tijd geleden gingen Sarah van Soelen en André Hazes uit elkaar. Desondanks weigert zij te denken dat het om een definitieve breuk ging. "Zoals bekend behoort onze relatie tot het verleden, maar niemand weet natuurlijk wat er in de toekomst gaat gebeuren of mogelijk is", zegt Sarah in het blad Party.

Rust

Sarah denkt nog veel aan André. "Die jongen heeft zijn rust nodig. Hij is met zichzelf aan de slag gegaan en ik ben wat dat betreft dan ook zeer trots op hem”, zegt ze. "De toekomst zal leren wat er verder gaat gebeuren. Het is een open einde..."

De uitspraken van Sarah zijn toch opmerkelijk. Zo besloot Andé al hun foto's samen van zijn Instagrampagina te halen en er zijn sterke geruchten dat André en Monique het opnieuw samen een kans geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws