Sarah van Soelen onthult hoe het met haar gaat na breuk met André Hazes Wielrennen
Wielrennen

Sarah van Soelen onthult hoe het met haar gaat na breuk met André Hazes

Sarah van Soelen onthult hoe het met haar gaat na breuk met André Hazes

Sarah van Soelen en André Hazes werden vorig jaar een koppel na de breuk van de zanger met Monique Westenberg. Lang hield hun relatie echter niet stand.

Plots verdween André Hazes van de radar. Hij kampte met een burn-out en ook over zijn relatie met Sarah werd het plots windstil. Geruchten waren er genoeg, maar aanvankelijk ontkende Sarah dat er een breuk was. Ze had het over "een pauze".

Streep onder relatie

Dat zag André toch anders. Hij verwijderde prompt alle foto's van hem en Sarah. Daarop deed zij hetzelfde. André had er een goede reden voor. De Nederlandse zanger heeft zijn hart immers verloren aan iemand anders: Anne Rose Zonneveld.

Meteen dus een dikke streep onder de relatie van André en Sarah. Voor Sarah een bittere pil om slikken. Ze kickte twee jaar geleden af van drugs en alcohol.

Niet hervallen

Ondanks die moeilijke breuk met André is Sarah niet hervallen in de slechte gewoontes. “Over twee dagen ben ik twee jaar clean en nuchter”, schrijft ze op haar Instagram. “Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan heb gedacht om weer te gaan drinken of gebruiken."

"Ik ga nog steeds uiteten en pak soms een feestje (no lockdown)", vervolgt Sarah. "Alleen dan zonder alcohol en drugs. Ik voel mij er heel goed en sterk bij. Hoewel het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er alleen maar sterker uitgekomen. Tot zover dus erg trots op mezelf.”

Sarah van Soelen onthult hoe het met haar gaat na breuk met André Hazes

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws