Sepp Kuss verbaast over afsheid bij Jumbo-Visma: “Nieuw avontuur” Wielrennen
Wielrennen

Sepp Kuss verbaast over afsheid bij Jumbo-Visma: “Nieuw avontuur”

Sepp Kuss verbaast over afsheid bij Jumbo-Visma: “Nieuw avontuur”

Sepp Kuss heeft bij Jumbo-Visma een droomseizoen achter de rug. In de Giro en de Tour was hij de meesterknecht die zijn kopmannen aan eindwinst hielp.

En in de Vuelta was het de Amerikaan zelf die - geflankeerd door zijn kopmannen - in de rode trui pronkte op het eindpodium. Bij De Telegraaf wisten ze de Amerikaanse klimgeit eerder deze week te strikken voor een uitgebreid interview.

Daar kwam ook een mogelijk afscheid bij de Nederlandse wielerformatie aan bod. Zijn contract loopt nog tot eind 2024: “Ik ga het rustig bekijken. Er zijn andere opties, waar ik meer vrijheid zou kunnen krijgen. Tegelijkertijd is wat ik hier heb uniek!”

“Voor Tourwinst zou ik simpelweg in het beste team ter wereld moeten fietsen… Ik kan bij Jumbo-Visma voor mijn eigen kansen gaan en op andere momenten de rol van knecht vervullen”, sluit hij af. “Uit beide rollen haal ik voldoening.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws