Storm in het kamp Nys?: Van der Haar is duidelijk na uithaal ploegmakker Wielrennen
Wielrennen

Storm in het kamp Nys?: Van der Haar is duidelijk na uithaal ploegmakker

Storm in het kamp Nys?: Van der Haar is duidelijk na uithaal ploegmakker

Michael Vanthourenhout wist zondag het EK naar zijn hand te zetten. Voor Trek Baloise Lions was Lars van der Haar de beste man ik koers.

Alhoewel… Van der Haar werd knap derde na Vanthourenhout en Mason, maar liet wel pas in de laatste rechte lijn ploegmakker (zowel bij Nederland als bij de Baloise Trek Lions, de ploeg van Sven Nys) achter zich.

Ronhaar - die nog nooit op een EK-podium gestaan heeft - was na afloop bij Cyclingonline niet te spreken over de gebeurtenis: “Ik Ik hoopte dat Lars me die derde plaats zou gunnen…"

“Ik denk dat deze medaille meer voor mij betekend zou hebben dan voor hem, gezien onze erelijsten bij de elite”, liet Ronhaar nog optekenen. Inmiddels heeft Van der Haar ook gereageerd.

Cadeautjes

Van der Haar bedankte Ronhaar bij In de Leiderstrui voor zijn harde werk, maar meldt ook dat hij geen cadeautjes uitdeelt. Het was volgens de Nederlandse kopman aan Ronhaar om hém te lossen, aangezien Van der Haar beter meer explosiviteit heeft.

Ronhaar is dan weer beter in het lopen: “Daar had hij me moeten lossen, maar dat lukte hem niet. Daarna wist hij wel dat het moeilijk ging worden in de sprint. We wilden allebei voor het podium gaan en daarin hebben we het fair gehouden.” Afwachten wat voor invloed dit heeft op de rest van het seizoen…

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws