Sven Nys wordt zéér hard aangepakt na uitspraak over Remco Evenepoel: “Dwaas!” Wielrennen
Wielrennen

Sven Nys wordt zéér hard aangepakt na uitspraak over Remco Evenepoel: “Dwaas!”

Sven Nys wordt zéér hard aangepakt na uitspraak over Remco Evenepoel: “Dwaas!”

Sven Nys is na zijn veldritcarrière onder meer aan de slag gegaan als wielercommentator. Zo werkte hij tijdens de Tour de France als commentator voor Radio 1.

Op X, het nieuwe Twitter, liet de voormalige wereldkampioen veldrijden zaterdag van zich horen na de wederopstanding van Evenepoel: “Hier doe ik mijn pet voor af. Na een emotionele rollercoaster niet opgeven maar al je moed bij elkaar zoeken en onmiddellijk terug winnen.”

“Deze zege zal meer inpakt (hij bedoelde natuurlijk ‘impact’) hebben dan het winnen van een tweede Vuelta! Remco, klasse makker!”, klonk de lofzang van Nys. In de reacties wordt hij toch een paar keer hard op de vingers getikt: “Ook niet overdrijven… ”

“De Vuelta winnen tegen de Giro en Tour winnaar is zowat hetgene met de hoogste impact die Remco zou kunnen maken” en “De zege is mooi, maar zeggen dat dit meer impact heeft dan het winnen van de Vuelta dwaas!”, klonk het onder meer op de sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws