Thibau Nys aanschouwt énorme domper voor Patrick Lefevere en Remco Evenepoel Wielrennen
Wielrennen

Thibau Nys aanschouwt énorme domper voor Patrick Lefevere en Remco Evenepoel

Thibau Nys aanschouwt énorme domper voor Patrick Lefevere en Remco Evenepoel

Alle aandacht is momenteel op de Ronde van Spanje gevestigd, maar ook achter de schermen blijven er natuurlijk interessante dingen gebeuren.

Zo werken de WorldTour-ploegen nog steeds hard aan de samenstelling van hun team voor volgend jaar. Bij Soudal Quick-Step wisten ze onder meer Luke Lamperti en Mikel Landa al vast te leggen. Een andere renner waar Lefevere een tijdje met onderhandeld heeft is Carlos Verona.

Maar de Spaanse Movistar-renner heeft er maandag voor gekozen om zijn carrière verder te zetten bij het Lidl-Trek van Thibau Nys. “Ik wil de beste jaren uit mijn carrière aanvatten met nieuwe doelen en motivatie en gelukkig kwam Lidl-Trek precies op het goede moment”, reageerder Verona al.

Dat de Spanjaard voor Lidl-Trek gekozen heeft is toch een domper voor Patrick Lefevere en Remco Evenepoel. Lefevere liet onlangs nog weten dat Soudal Quick-Step echt wel geïnteresseerd was in Verona: “Hij interesseerde ons, maar hij tekende al in februari. Daar weiger ik aan mee te doen!” Wat Evenepoel naar verluidt jammer vond.

Populair

Laatste nieuws