Thibau Nys ziet Wout van Aert afscheid nemen: “Veel geleerd bij Jumbo-Visma” Wielrennen
Wielrennen

Thibau Nys ziet Wout van Aert afscheid nemen: “Veel geleerd bij Jumbo-Visma”

Thibau Nys ziet Wout van Aert afscheid nemen: “Veel geleerd bij Jumbo-Visma”

Het is weer die tijd van het jaar. De WorldTour-ploegen zijn zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen en daarvoor hebben ze natuurlijk voldoende renners nodig.

Bij Lidl-Trek hebben ze al heel wat mooie namen aangetrokken. Onder meer Jonathan Milan en Tao Geoghegan Hart maken de overstap naar de ploeg van Thibau Nys. Maandag pakten ze uit met hun volgende aanwinst.

Sam Oomen heeft afscheid genomen van zijn Jumbo-ploegmaats - en dus ook van Wout van Aert - en zal volgend seizoen in het truitje van Lidl-Trek rijden: “In mijn tijd bij Sunweb en Jumbo-Visma heb ik veel over mezelf geleerd.”

“Ik hoop bij Lidl-Trek weer wat constanter te worden”, verklaart de Nederlander - die in 2018 nog negende werd in de Giro - via de ploegwebsite. “Normaal liggen mijn sterkste jaren nog voor me. Met de juiste omgeving, consistentie en mindset hoop ik dat ik voor mooie dingen kan zorgen!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws