Toon Aerts waarschuwt Thibau Nys en co.: “Onlangs nog getest” Wielrennen
Wielrennen

Toon Aerts waarschuwt Thibau Nys en co.: “Onlangs nog getest”

Toon Aerts waarschuwt Thibau Nys en co.: “Onlangs nog getest”

Toon Aerts zal in februari zijn comeback in het veld maken. Dit seizoen werkt de voormalige Europese kampioen drie crossen af.

Op 17 februari zal Aerts aan de start van de cross in Sint-Niklaas staan: “Er is nog wel wat werk, ja. Het wordt vooral moeilijk om competitieritme te vinden. Dat moet ik op eigen houtje forceren. Ik heb onlangs een test gedaan en ik weet wat mijn niveau is.”

“Dat is geen niveau om mee te doen voor winst, maar wel iets waarop ik kan bouwen”, verklaart hij bij Sporza. “Ik start sowieso achteraan het pak, maar ik wil me tonen. Ik wil in Sint-Niklaas, Brussel en Oostmalle laten zien wie Toon Aerts is!”

“Het is vooral belangrijk om er weer bij te zijn, maar ik train wel om top te zijn in die 3 crossen”, sluit Aerts af. “Angst voel ik niet. Waarom zou ik ook? Maar hoe meer die rentree nadert, hoe zenuwachtiger ik zal worden. Het wordt speciaal na 2 jaar. Er zal wat stress zijn, al heb ik nu geleerd om gewoon keihard te werken. Go with the flow!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws