Verontrustende berichten over Primoz Roglic na valpartij in Vuelta Wielrennen
Wielrennen

Verontrustende berichten over Primoz Roglic na valpartij in Vuelta

Verontrustende berichten over Primoz Roglic na valpartij in Vuelta

Het gaat helemaal niet goed met Primoz Roglic. Niet alleen zijn er zijn blessures na zijn val in de Vuelta, maar ook mentaal heeft hij het ontzettend moeilijk. Roglic moest opgeven.

"Vlak na de finish konden we hem amper aanspreken, zo teleurgesteld was hij. Dit is een nieuwe, serieuze klap voor hem", zegt Jumbo-Visma-ploegleider Addy Engels aan Het Nieuwsblad.

"We hadden gehoopt dat we nog een week konden vechten voor de leiderstrui, en we hadden het idee dat het er nog in zat. Gisteren deden we het erg goed, het is gewoon onwerkelijk dat we tijd terugpakken maar dat dan die val gebeurt waar enorme consequenties aan vasthangen.”

De omstandigheden van de valpartij blijven onduidelijk. "Ik heb niet meer gezien dan jullie. Er is geen beweging of iets dergelijks. Het ziet er gewoon naar uit dat het een heel ongelukkig incident is waar niemand schuldig aan is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws