Wereldtopper in het veld dropt bom: “Ik zie het EK niet als een kampioenschap!” Wielrennen
Wielrennen

Wereldtopper in het veld dropt bom: “Ik zie het EK niet als een kampioenschap!”

Wereldtopper in het veld dropt bom: “Ik zie het EK niet als een kampioenschap!”

Dit weekend staan de Europese kampioenschappen in het veld op het programma. Heel wat renners en rensters zullen daar een gooi proberen doen naar de ‘sterrentrui’.

Bij de vrouwen lijkt het al bijna zeker dat Fem van Empel zaterdag met de overwinning naar huis zal gaan. Er kan natuurlijk veel gebeuren in een cross, maar dit seizoen is er nog geen enkele tegenstandster geweest die haar echt het vuur aan de schenen kon leggen.

Woensdag won ze nog op met bijna twee minuten voorsprong op Denise Betsema op de Koppenberg. Bij Wielerflits liet ze zich nadien opvallend uit over het nakende EK: “Ik zie het niet als een kampioenschap, maar gewoon als een andere wedstrijd.”

“Zo probeer ik het ook aan te vangen!”, probeert de topfavoriete de druk van zich af te schuiven. Van Empel is natuurlijk al wereldkampioene, maar naast de Europese trui grijpen zou toch een kleine domper zijn, ondanks het feit dat ze de wedstrijd ‘niet als een kampioenschap’ ziet.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws