Wout van Aert kijkt op: Tour de Tietema heeft grootse plannen en klopt aan bij Jumbo-Visma

230904duobastietemawoutvanaert
In de Vuelta vatten de renners dinsdag de tweede week aan, maar er wordt momenteel niet alleen in Spanje gekoerst. Zo zijn er ook een pak wereldtoppers actief in de Ronde van Groot-Brittannië.
Denk bijvoorbeeld maar aan Wout van Aert, die in de eerste ritten werk als lead-out verricht voor Olav Kooij. Ook Tour de Tietema-Unibet - de ploeg van YouTuber Bas Tietema - rijdt mee in die ronde. Achter de schermen zijn Bas en co. zich al aan het voorbereiden op volgend seizoen.
Zo staan ze op het punt om een nieuwe renner voor te stellen. Verschillende bronnen melden namelijk dat Owen Geleijn een contract gaat tekenen bij TDT-Unibet. Geleijn is 22 jaar oud en wordt momenteel vooral uitgespeeld als wegkapitein bij het Jumbo-Visma Developmentteam.
Geleijn heeft dus voor het eerst een profcontract beet, een grote stap in de carrière van de jonge allrounder. Hij tekent naar verluidt een overeenkomst voor minstens twee jaar. TDT-Unibet zal volgend seizoen normaal trouwens geen Continentaal team meer zijn, maar wel een ProTour-team.