Wout van Aert ziet Sarah boekje open doen: “Dat gevoel kan je niet beschrijven” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert ziet Sarah boekje open doen: “Dat gevoel kan je niet beschrijven”

Wout van Aert ziet Sarah boekje open doen: “Dat gevoel kan je niet beschrijven”

Wout van Aert vormt al jaren een koppel met Sarah De Bie. Ze hebben samen een huis en twee zoontjes: Jerome en Georges.

Sarah stond onlangs Het Nieuwsblad te woord en daar had ze het over haar relatie met Wout: “Liefde moet altijd aanwezig zijn. Wout en ik hebben dat allebei ervaren. We komen beiden uit warme gezinnen. We zijn gelukzakken. We weten dat het niet bij iedereen zo is. Maar bij ons was het zo. En die liefde groeit al je ouder wordt.”

“Eens er een kind komt, dan komt er een soort andere liefde. Een liefde die je niet kan omschrijven. Ik kan me geen gezin inbeelden zonder liefde”, verklaart ze. Ze heeft het dan ook niet altijd makkelijk met het feit dat Wout zo vaak van huis is: “Liefde is sterker dan afstand. Natuurlijk is het lastig om elke keer afscheid te nemen van Wout als hij op stage vertrekt of naar een rittenkoers gaat.”

“Maar het is niet omdat Wout in Spanje is, dat er geen liefde is. Georges springt een gat in de lucht als hij het Facetime-geluidje hoort en weet dat hij papa zal zien. Hij snapte dat heel snel”, sluit ze af. “Twee weken zonder kind, ik zou het niet kunnen. Maar voor hem is het niet van willen. Het is van moeten. Hij doet het voor zijn job. We hopen dat we dat ooit zullen kunnen uitleggen aan Georges. En ook dat het een privilege is. Dat we de luxe hebben dat ik kan thuisblijven voor hem.”

Populair

Laatste nieuws