'Yolanthe Cabau kent helemaal geen genade en maakt Wesley Sneijder kapot' Wielrennen
Wielrennen

'Yolanthe Cabau kent helemaal geen genade en maakt Wesley Sneijder kapot'

'Yolanthe Cabau kent helemaal geen genade en maakt Wesley Sneijder kapot'

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zijn nu al een tijdje uit elkaar. En dat zijn ex nu met een nieuw lief paradeert wordt de ex-voetballer te veel.

Enkele weken geleden werden de al langer circulerende geruchten dat Yolanthe een nieuwe vriend had bevestigd toen er een foto verscheen van haar samen met Lentini Eersteling in Mexico.

Zoontje

Het weekblad Privé deed daar nu nog een schepje bovenop door op de cover uit te pakken met een opvallende foto van het koppel. Opvallend omdat ook Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley, er mee op stond.

Nóg opvallender: Xess Xava zat op de schouders van Lentini. En dat heeft er naar verluidt serieus ingehakt bij Wesley. Want Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, verklaart bij Mediacourant dat Wesley er kapot van is.

Pijnlijk

Maar daar hield Yolanthe dus duidelijk geen rekening mee. "Het is wel een foto die aangeeft dat er meer aan de hand is dan wat daten en vakantievieren met iemand die je net kent", vult Santegoeds nog aan. "Het is best pijnlijk voor Wesley natuurlijk. Dat kun je je voorstellen."

Iets wat ook bevestigd werd door de manager: "'Wat denk je zelf dat hij ervan vindt?', zei die", vervolgt Santegoeds. "Het is natuurlijk al pijnlijk als je je ex met een nieuwe liefde ziet zitten op een terrasje, maar met je kind in z’n nek en dan ook nog in een vrij groot weekblad in Nederland..."

Confrontatie

Voor Santegoeds is de conclusie duidelijk: "Dat is een confrontatie, juist omdat we allemaal weten dat Wesley haar heel graag terug wilde hebben en daar ook zijn best voor gedaan heeft." Tevergeefs, want een verzoening lijkt er nu helemaal niet meer in te zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws