Andy Peelman: "Wist ik dit op voorhand, had ik 'Masked Singer' geweigerd" Binnenland
Binnenland

Andy Peelman: "Wist ik dit op voorhand, had ik 'Masked Singer' geweigerd"

Andy Peelman: "Wist ik dit op voorhand, had ik 'Masked Singer' geweigerd"

Andy Peelman nam vorig jaar deel als het duiveltje aan 'The Masked Singer'. Ditmaal kruipt hij in de huid van speurder.

Andy twijfelde eerst toch vooraleer hij deelnam als kandidaat vorig jaar. Uiteindelijk hapte hij toe, maar kwam hij later nog iets te weten. De afvaller moest zijn nummer immers ook nog eens zonder pak zingen. Dat was niet helemaal zoals Andy het in zijn hoofd had.

Schok

"Geloof het of niet, maar dat zijn Kevin (Janssens, acteur die in het pak van Wolf zat, red.) en ik pas tijdens de opnames van de eerste aflevering te weten gekomen. Een schok", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Onze eerste reactie was: ‘Hola, dat willen we niet. Dat durven we gewoonweg niet.’ Had ik dat op voorhand geweten, dan had er iemand anders in het pak van Duiveltje moeten kruipen", aldus Andy.

Meteen ja

Dit seizoen is Andy dus speurder en dat zag hij meteen helemaal zitten. “Over die vraag heb ik geen seconde getwijfeld. Het geeft mij veel minder stress. Als speurder heb ik kunnen genieten van de show", klinkt het. Ook winnares Sandra Kim wilde graag speurder zijn, maar zij kreeg geen vraag van VTM.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws