Deze vijf opvallende vrouwen willen hart van Fabrizio veroveren: Oprecht of fame?

220210FABRIZIOENTATJANA SBS
Play 4 heeft dinsdagavond het startschot gegeven van ‘De Bachelor’ met Fabrizio Tzinaridis. Vijf kandidaten zijn geen onbekenden.
Fabrizio Tzinaridis geeft Cupido een kans in ‘De Bachelor’. Dinsdagavond konden we zien hoe vijftien kandidaten hun beste beentje voorzetten om in het oog van de realityster te springen, en hoe ze soms op ongemakkelijke wijze hun eerste kennismaking doormaakten. Bovendien zijn de camera’s voor de meeste dames een grote stap uit hun comfortzone, maar niet voor iedereen.

Oprecht of fame?

In de eerste aflevering maakten we meteen kennis met Margaux, Jelena, Sharina, Karina, Tatjana, Esmée, Phaedra, Vanessa, Madieke, Yoni, Zoraïma, Samira, Anna en Dagmar. En ook Sanne stapte enkele uren later de villa binnen nadat ze haar vlucht gemist had. Ze werd door deelneemster Margaux al meteen vergeleken met Fabrizio’s ex Pommeline, “maar dan zonder tattoo’s.”
Fabrizio kon er naar eigen zeggen zes dames uitpikken waarbij de vonk al meteen zou kunnen overslagen. Helaas deed Jelena Fabrizio’s hart niet sneller slaan, en moest ze diezelfde avond meteen haar koffers pakken.
Een van de grootste bedenkingen die Fabrizio heeft bij de dames, is of ze wel oprecht zijn. Zijn ze in het mooie Griekenland om Fabrizio’s hart te veroveren, of voor de fame? Vijf onder hen zijn alleszins geen onbekenden in de media.

Karina

De 29-jarige onderneemster met Oekraïnse roots was eerder al te zien in een aantal tv-programma's. Zo waagde ze haar kans in de voorrondes van ‘Belgium’s Got Talent’ en probeerde ze aan een carrière te timmeren als rapster. Zo gaf ze ook een interview in die gedaante bij Radio VRD en Trudo FM.
Enige tijd later waagde ze nog eens een gokje in ‘K3 zoekt K3’. Ondanks het feit dat het publiek dol op haar was, en haar zangkwaliteiten best wel goed zijn, moest Karina teleurgesteld naar huis keren. Volgens ex-K3tje Kristel was Karina te sexy. “Ik vind dat je heel goed gezongen hebt, maar op een paar momenten vond ik het net iets te sexy”, luidde de commentaar.
Het huilen stond Karina dan ook meteen nader dan het lachen. “Oh my god”, reageerde ze. Om nog wat olie op het vuur te gooien, noemde Gert Verhulst haar optreden theatraal. “Dat wordt dan een beetje vertaald als sensueel.” Naast enkele optredens in de media, had ze ook enkele gastrollen in ‘De Buurtpolitie’ te pakken, en werd ze het gezicht van een campagne van ‘De Lijn’.

Vanessa

Mindfulness Coach Vanessa is zeker van haar stuk: Fabrizio is de ideale man voor haar, en ze wil niets liever dan zijn vrouw worden. Dat de Brugse barst van de zelfzekerheid, heeft ze vorig jaar al bewezen in het VTM-programma ‘Uit De Kleren’, waarbij singles kennismaken in lingerie én in bed.
Op het moment van opname beschreef ze haar type als volgt: “Iemand die minimum 1,80 meter is en een eerder zuiders type, met een stoppelbaardje. Ik heb het wel voor die types, misschien omdat ik ook buitenlandse roots heb. Het leuke aan werken in het centrum van Brugge is dat je ook veel zuiderse types, zoals Italianen, ziet passeren.” Fabrizio valt alleszins perfect binnen die categorie.
Naast ‘Uit De Kleren’ was Vanessa ook al te zien in ‘Chef In Je Oor’ met Wout Bru en ‘Smakelijk Daten’ op Vitaya, waarbij haar date duidelijk maakte dat Vanessa nooit meer hoefde te werken. Toch had Vanessa geen zin meer in een tweede date. Vanessa is dus al even op zoek naar de ware. Hopelijk deze keer meer geluk.

Sanne

De Nederlandse Sanne was dé verrassing van de avond. De dames konden al even wennen aan elkaar, maar plots kwam Sanne later op de avond de villa lekker zelfverzekerd binnengewandeld. Fabrizio was meteen onder de indruk van de blonde schone, en iedereen voelde zich meteen geïntimideerd. “Pommeline zonder tattoos”, merkte Margaux op.
Dat Sanne een ‘beauty’ is, kunnen we niet ontkennen. Die benaming droeg ze dan ook in het VTM-programma ‘Beauty & De Nerd’. Samen met haar nerd Bart won ze de finale. De twee gingen met een mooi bedrag van 25.000 euro naar huis.

Tatjana

Ook deelneemster Tatjana verscheen in de media, maar niet op de wijze van bovenstaande dames. Tatjana had een affaire met ‘Buurtpolitie’-acteur Henny Seroeyen. Die laatste bezocht elk van zijn minnaressen met een sporttas gevuld met seksspeeltjes.
Voor Tatjana was het een pijnlijke kwestie, aangezien ze Henny naar eigen zeggen graag zag en geloofde in de liefde tussen hen. Samen maakten ze ook geregeld TikTok-filmpjes. Na de affaire beschuldigde Henny Tatjana ervan dat ze hem gebruikte om meer volgers binnen te rijven op Instagram.
Tatjana is er naar eigen zeggen steevast van overtuigd dat Fabrizio wél een eerlijke jongen is.

Zoraïma

Zoraïma kreeg in het verleden al eens bloemen van een Temptation-ster. De Brugse heeft namelijk een korte romance beleefd met Marvin. Hij nam in 2016 deel aan het programma met zijn toenmalige vriendin Louise. Maar Marvin slaagde er niet in om Louise trouw te blijven.
Twee jaar later kwam dus Zoraïma op z’n pad, en de twee boekten zelfs een reisje naar Mexico. Helaas was de romance geen lang leven beschoren, en richt Zoraïma nu haar pijlen op Fabrizio.